Branje prihodnosti iz dlani

Hiromantika oz. branje iz dlani je metoda svetovanja, ki izvira iz Indije, kjer jo poznajo že prek 3000 let. Je del vedske analize rok imenovane Samudrik Shatra, kar v jeziku hindi pomeni ocean znanja. Branje iz dlani ni vedeževanje. Namen hiromantike je namreč spoznavanje človekove osebnosti prek dlani in ne vedeževanje prihodnosti, čeprav dandanes velikokrat slišimo povezavo med branjem z dlani  in napovedovanjem prihodnosti. Tako vam dober bralec dlani ne bo znal povedati, ali boste zadeli na loteriji, lahko pa bo povedal, kako se bodo odvili dogodki v prihodnosti, glede na vaše trenutno psihofizično stanje, ki ga prebere z dlani. Vsi nezavedni možganski procesi namreč vplivajo na položaj in obliko črt na naših dlaneh. Tako se ob spremembi našega mišljenja in obnašanja črte na rokah fizično spremenijo.

Branje prihodnosti z dlani

Pri branju z dlani je pomembno, da vam bralec bere z obeh dlani. Vsaka črta na rokah ima namreč določen pomen – tako govorimo o srčni črti leve roke, življenjski črti na desni roki itd. Vsakršna sprememba v velikosti in obliki teh črt bralcu pove nekaj o duševnem stanju človeka.

Branje iz dlani tako danes ni več tabu. Določena mera previdnosti je sicer potrebna, saj je za dobro branje potrebna velika mera izobazbe in izkušenj iz strani bralca. Kdor se odloči za tovrstno svetovanje se mora tudi zavedati, da pri branju z dlani ne gre za točno napovedovanje prihodnosti, s čemer se ukvarja vedeževanje, pač pa zgolj za smernice v prihodnosti življenja.