Horoskop 2016

Letni horoskop 2016 vam prinaša veliko zanimivih obljub. To bo v letu 2016 značilno za vsa astrološka znamenja. Naše upanje vsakič s prihodom novega leta raste. Vsi se sprašujete kakšno bo vaše finančno stanje? Vam bo uspevalo v ljubezni in odnosih z bližnjimi? Bo družinsko življenje mirno? Se mi obeta boljša napoved v karieri?

Leto 2016 bo zagotovo uganka. Horoskop 2016 vam bo pomagal razkriti vse te skrivnosti. Namesto, da čakate v pričakovanju si ga preberite in se ne prepustite naključju.

HOROSKOP 2016

Kot vsako leto poprej bo tudi to izziv za katerega boste potrebovali veliko motivacije. Osredotočite se na prave priložnosti in ne prepustite se naključju. Vedno bodite pripravljeni na najhujše, a vseeno ostanite na preži za najboljšim.

Naj bo to leto, vaše leto!

Kaj je horoskop?

Vaše znamenje horoskopa je odvisno od tega kdaj ste se rodili. Datum rojstva določi vaše astrološko znamenje. V astrologiji obstaja dvanajst znakov, ki so pridobiljeni iz ozvezdja na nebu. Vaše nebesno znamenje temelji na konstelaciji, v kateri je bilo sonce v času vašega rojstva. Vsak simbol je povezan z enim elemntom (ogenj, zemlja voda ali zrak), kateremu poveljuje en planet. Edina znamenja katerima ne “poveljuje” planet sta rak, kateremu poveljuje luna in lev, kateremu poveljuje sonce.