Vedeževanje Karin – verjetno najbolj znana vedeževalka

Vedeževalka Karin je verjetno najbolj znana vedeževalka v Sloveniji.

Vedeževanje Karin se ukvarja z napovedovanjem prihodnosti. Zelo je poznana Vedeževalka Karintudi po tem, da dostikrat vedežuje znanim slovencem in slovenkam.

Vsak konec leta pa tudi izda nekaj napotkov za boljše in kvalitetnejše življenje v naslednjem letu. Vedeževanje Karin in njeni nasveti:
1. Prevzemati moramo odgovornost za svoje življenje
2. Naš najboljši prijatelj naj bo nasmeh
3. Koncentracija mora biti usmerjena v tukaj in zdaj,… in še nekaj drugih napotkov. Pobrskajte malce po spletu in našli jih boste.

Nekateri pravijo tudi da je vedeževalka Karin verjetno tudi najlepša slovenska vedeževalka, znana po svojem nabrušenem jeziku.

Kako lahko kontaktiramo vedeževanje Karin?

Vedeževalka Karin ima na spletu kar nekaj spletnih strani, tako da po pravici povedano nismo prepričani katera je prava, katera pa je lažna. Kaj pravite vi? Zapišite svoje mnenje v komentar. Karin vedežuje tudi po telefonu.

Na eni izmed svojih spletnih strani vedeževalka Karin zase pravi da v sebi nosi čarobnost energij. Pri napovedovanju prihodnosti se vede zelo profesionalno. Moram priznati da je osebno še nisem srečala, da bi lahko govorila s prve roke. Pa vendar, je vedeževalka Karin nekaj posebnega.